A BH filozófiája

A technológia halad előre és az innováció és a fejlesztés váltak fő elveinkké, ami meghaladja a kerékpárok képességeinek határait. A világnak és a társadalomnak szüksége van kerékpárokra, új mobilitási formákra, új szabadidős lehetőségekre és új életmódra. Együtt folytatjuk a jobb világ és társadalom építését.

A Márkáról

A BH családi vállalkozás, nemzetközi jelenléttel és több mint 100 éves történelemmel.

Technológiailag innovatív kerékpárokat tervezünk azoknak, akik szenvedélyesen rajonganak a kerékpározásért. Kerékpárok, amelyek differenciált technológiai értéket nyújtanak, mindig jelen vannak, hogy támogassák a kerékpár csapatokat és az új törekvőket a nemzetközi versenyeken, amelyek a kerékpározás történelmének részei.

Az irányadó elvé a technológiailag innovatív kerékpárok tervezése vált, ami feszegeti a kerékpár nyújtotta lehetőségek határait. Új mobilitási formák, új szabadidős lehetőségek és új életmódok kialakítása a társadalomban. Együtt folytatjuk a jobb világ és társadalom építését.

Küldetésünk

Technológiai innováció, kiváló minőségű és középkategóriás kerékpárok tervezése és összeszerelése, amelyek többletértéket nyújtanak ügyfeleinknek.

Víziónk

Az első számú referencia lenni a technológiai innovációban és a kerékpárjaink tervezésében. Egy nemzetközi vállalat, amely helyi jelenléttel rendelkezik az összes kulcsfontosságú piacon.

Értékek 

 • Társadalom
 • Történelem
 • Tapasztalat
 • Szenvedély
 • Verseny
 • Innováció
 • Elkötelezettség a fiatal tehetségek mellett
 • Ismeretség
 • Fenntarthatóság
 • Társadalmi felelősségvállalás
 • Globalizáció
 • Hős

Fő cél az innováció és fejlesztés, annak érdekében, hogy új koncepciókat valósítsunk meg, amelyek megváltoztatják a kerékpározás világát.

Alapjaink a kemény munka és az elkötelezettség, amelyeket a motiváció és a versenyszellem hajt, hogy bármilyen kihívást meg tudjunk oldani.

Márka – brand

A márkatörténet leírja szenvedélyt a kerékpározás iránt.

Minden egyes pillanatban, amikor kerékpározni indulunk, nem csupán egy sportot űzünk, hanem egy életstílust követünk. Szenvedélyünk a kerékpározás iránt nem pusztán a mozgás örömében rejlik, hanem az általa nyújtott szabadság, kaland és összekapcsolódás élményében. A szívünkben és a pedálok alatt is dobogó szenvedély hajt bennünket minden nap, hogy egyre újabb utakat fedezzünk fel és életre keltjünk.

Versengés és motiváció

A verseny minden pillanata arra ösztönöz bennünket, hogy jobbak legyünk, hogy mindig kihozzuk a legtöbbet magunkból. Az izzadság, a kitartás és a versenyszellem mind olyan erők, amelyek segítenek minket abban, hogy átlépjük a határainkat és megvalósítsuk az álmainkat. A verseny az, ami megmozgat bennünket, és inspirál, hogy mindig többre törekedjünk.

Minden kerékpár egyedi élményt nyújt

Nem csak egyszerűen kerékpárokat gyártunk, hanem egyedi élményeket teremtünk. Minden egyes bicikli, amelyet létrehozunk, egyedi történeteket hordoz magában. Az összes részlet, az anyagok minősége és a tervezés precizitása mind-mind része egy nagyobb történetnek, amely a kerékpár és a tulajdonosa közötti kapcsolatot hozza létre.

Történetek, amelyek a kerékpárjainkon keresztül bontakoznak ki.

A mi kerékpárjaink nem csak eszközök, hanem történetek hordozói is. A felfedezések, kalandok és sikerek mind részét képezik annak a nagyobb mesének, amelyet minden egyes tapasztalatunkkal tovább szövünk. A kerékpárjaink nem csupán közlekedési eszközök, hanem olyan eszközök, amelyeken keresztül az életet megéljük és a világot felfedezzük.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük